hgzagora-logo

 

 

                 bg   en   de   ru  

 

Комплекс „Сити“ е сред лидерите за тържества, навлиза в кетъринга

zdr

Март 2014 г.

„Загора Сити“ ЕАД е част от „Холдинг Загора“ и стопанисва хотелски комплекс „Сити“. Най-важното за нас е да се развиваме, споделя управителят на комплекса Здравко Костадинов, който го ръководи от откриването през 2008 г. Да сме все по-печеливши, да предлагаме нови и нови услуги. Мисля, че се получава. Първият признак е, че нашите клиенти в основната си част се завръщат, и че печелим и нови. Като финансови резултати приходът на „Сити“ всяка следваща година е по-висок спрямо предната.        

Нишата, в която се развива комплекс „Сити“, е бизнес и конферентен туризъм, а ресторантската част е място, което се припознава за празнични събития – сватби, юбилеи, фирмени празненства. „Сити“ е модерен апартхотел и предлага апартаменти и студиа с всички удобства, като най-малкото помещение е 30 кв. м (стандартна хотелска стая в 3-звезден хотел е 12-15 кв. м). Клиентите имат възможност включително и сами да си приготвят храна с посуда, която им се предоставя. Имали сме клиенти, живели тук по 3 години, разказва Костадинов.

„Сити“ е едно от местата в Стара Загора, където се случват най-много сватби. Персоналът организира събитието от празничната украса и изнесения ритуал по подписването (в зимен и летен вариант), до фото, DJ, настаняване на гостите в хотела на преференциални цени.
Всяка следваща година броят на празненствата е по-голям, навлизаме и в кетъринга, казва управителят.