hgzagora-logo

 

 

                 bg   en   de   ru  

 

Д-р Камелия Харачерова: Личният ми номер е във всички цехове

hara

 Март 2014 г.

''Загора Mедикъл“ ЕООД e най-малката в холдинга, с едва 5 души персонал – 2 лекари, медицинска сестра и 2 инженери. Основата на нашата дейност е да спомагаме работодателя в областта на здравословните и безопасни условия на труд, от назначаването с предварителния преглед и преценката дали може да изпълнява конкретната длъжност, след това профилактичните прегледи в зависимост от дейността, длъжността и възрастта, до определяне на работно облекло и лични предпазни средства, режимите на труд и почивка и спешната помощ и зъболечение, обяснява д-р Камелия Харачерова, управител на „Загора медикъл“. Нашите работници извън услугите по здравна каса имат право и на допълнителни прегледи и изследвания, когато имат проблем, защото са допълнително осигурени, допълва тя.  

„Загора Mедикъл“ дава възможност на хората от холдинга за достъп до лекар по всяко време на деня и нощта, в делник и празник, безплатно, извън личния им лекар. Телефонният номер на д-р Харачерова е във всеки цех. Гордея се, че спечелих доверието им, защото това е същността на работата ми, споделя лекарката.
Друга сериозна привилегия за всички от холдинга е абсолютно безплатната стоматологична помощ.
Колкото до здравословните проблеми на работещите в дружествата от групата, те са като на всички българи. Но откакто съществува „Загора Mедикъл“ не са регистрирани професионални заболявания. А съставът на „Холдинг Загора“ е разнообразен – от 20- до 65-годишни.