hgzagora-logo

 

 

                 bg   en   de   ru  

 

Хранинвест- ХМК" АД успешно защити внедрената система за качество при производството на съоръжения под налягане

ASME.jpg

На 03.04.10.2019г. "Хранинвест- ХМК" АД успешно защити внедрената система за качество при производството на съоръжения под налягане, съответстващи на изискванията на ASME Boiler and Pressure Vessels Code, Section VIII-1.

Към настоящия момент "Хранинвест- ХМК" АД е единствената фирма в България имаща правото да произвежда и маркира резервоари с ASME Certification Mark.

Една от целите на "Хранинвест- ХМК" АД е винаги да се развива в унисон с потребностите на своите клиенти и тази сертификация доказва това.


CERTIFICATE OF AUTHORIZATION

 

 

ПРОГРЕС АД - Най-добра българска фирма на годината

1 pr
За най-добра българска фирма в категория „Средна и голяма фирма" бе отличен ПРОГРЕС АД. 

На тържествена церемония в галерия Софийски арсенал бяха връчени ежегодните награди в престижния конкурс „Най-добра българска фирма на годината".

Конкурсът отличава за седма поредна година най-успешните български компании.

Организатор е Първа инвестиционна банка (Fibank), която си е поставила за цел чрез него не само да популяризира българския бизнес, но и да представи най-впечатляващите и устойчиви модели на предприемачество, за да могат те да се превърнат в еталон и вдъхновение. 

Научи повече

PROGRESS е международна търговска марка на ПРОГРЕС АД

С решение от 19.03.2018 на Патентно ведомство ПРОГРЕС АД регистрира търговската си марка изписана на латиница. Досега фирмата разполагаше с регистрирана търговска марка изписана на български език. Не беше никак лесно да се регистрира толкова популярна дума за търговска марка, но благодарение на екипът на ПРОГРЕС АД, г-жа Бечева и юристите на Холдинг Загора наименованието PROGRESS е наше.

"Хранинвест-ХМК" АД с поредна инвестиция

Поредна инвестиция в подобряване на работната среда и качеството на живот и труд стана факт в "Хранинвест-ХМК" АД, Стара Загора.

Тя е на стойност 74 000 лв., осигурени по линия на Европейския социален фонд по проект BG05M9OP001-1.008-1933-C02 "Подобряване на работната среда и качеството на живот и труд и развитие на политиката на околната среда".

Научи повече

„Холдинг Загора“ подкрепя активно спорта чрез хотелски комплекс „Сити“

"Ние сме най-спортният хотел", казват от екипа
Малко известен на старозагорската общественост е фактът, че „Холдинг Загора“ е дълбоко съпричастен към каузата градът ни да е спортен.

В хотелски комплекс „Сити“, собственост на „Холдинг Загора“, на изключително символични цени са настанени голяма част от спортните клубове в нашия град. Затова и ние реално се явяваме спонсор на всички тези отбори, казват от ръководството на холдинга.

Това са баскетболните клубове „Берое“ – женски и мъжки отбор, треньорското ръководство на ПФК „Берое“, част от ръководството на ФК „Верея“ и част от звездите на отбора.

Научи повече

ПРОГРЕС АД с нови пещи INDUCTOTERM

ПРОГРЕС АД завърши още един етап от модернизацията си.
В експлоатация са нови две пещи за топене на метал производство на INDUCTOTERM.
С тази поредна инвестиция в топилни единици фирмата достига най-високите нива на енергоефективност в бранша според най-добрите световни практики.

Холдинг Загора търси кадри  в следните направления:

 

Машиностроене:

  • конструктори, технолози, програмисти на ММ с ЦПУ, проектни мениджъри, машинни инженери-специалисти в областта на техническите измервания
  • заварчици ВИГ /МИГ-МАГ, шлосери, стругари, фрезисти, шлайфисти, борвергисти, леяри, полировачи и др.

 

Зеленчукопроизводство:

  • работници за оранжерии, берачи на краставици